Премиерот Заев ќе изврши увид на опожареното место близу Езеро Младост

Денеска, 28.август 2019, со почеток во 14:30 часот, на Езерото Младост во близина на опожареното место, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе изврши увид заедно со сите засегнати институции кои биле вклучени во акцијата за гасење на опожарената локација, после кој увид следува изјава за медиумите. 
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 28, 2019 - 14:30 to E enjte, Gusht 29, 2019 - 14:45