Прес-конференција на директорот на Агенцијата за национална безбедност, Виктор Димовски

Ве известуваме дека на 01 септември 2019 година (недела) со почеток во 11:00 часот во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обрати директорот на Агенцијата за национална безбедност, Виктор Димовски.  

Календар Влада: 
Sunday, September 1, 2019 - 11:00 to Monday, September 2, 2019 - 11:45