Прес-конференција на премиерот Заев и министерката за финансии Ангеловска за ребаланс на Буџетот 2019

Денеска 03.09.2019 (вторник) во медија центарот на Владата со почеток во 16:15 часот да ја проследите прес-конференцијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерката за финансии, Нина Ангеловска, на којашто ќе соопштат за штотуку изгласаниот ребаланс на Буџетот на владина седница.

Календар Влада: 
Вторник, Септември 3, 2019 - 16:15 to 17:15