Обраќање на премиерот Зоран Заев и министерот за образование и наука Арбер Адеми на отворањето на новото ООУ „Киро Глигоров“

Денеска, 04.09.2019 (среда) со почеток во 10:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за образование и наука, Арбер Адеми ќе се обратат на отворањето на новото ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар, коешто се наоѓа на ул. Адам Мицкиевиќ во Капиштец.

Календар Влада: 
Среда, Септември 4, 2019 - 10:00 to Четврток, Септември 5, 2019 - 10:45