Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Денеска (среда), 4 септември 2019 година, со почеток во 13:00 часот во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, портпаролот Муамет Хоџа ќе ја одржи редовната прес-конференција на која ќе информира за одлуките од 152-та седница.

Календар Влада: 
Среда, Септември 4, 2019 - 13:00 to 14:00