Премиерот Заев и министерот за здравство Филипче на отворањето на Кардиоваскуларен центар во Градската општа болница „8-ми Септември“

Утре, 06.09.2019 (петок) со почеток во 13:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со министерот за здравство Венко Филипче и директорот на Градската општа болница „8-ми Септември“, д-р Христијан Костов ќе присуствуваат на отворањето на Кардиоваскуларниот центар во Градската општа болница „8-ми Септември“ и по разгледувањето на просториите ќе дадат заедничка изјава за медиумите.

Календар Влада: 
Петок, Септември 6, 2019 - 13:00 to Сабота, Септември 7, 2019 - 14:45