Увид вo градежните работи на улицата „Благоја Стефковски“ во Маџари, Општина Гази Баба

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов, ќе извршат увид во градежните работи на улицата „Благоја Стефковски“ во Маџари, Општина Гази Баба, Скопје.

Календар Влада: 
Петок, Септември 6, 2019 - 21:00 to Сабота, Септември 7, 2019 - 21:45