Прес-конференција на заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули

Во медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обрати заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули.

Календар Влада: 
Wednesday, September 11, 2019 - 11:00 to Thursday, September 12, 2019 - 12:00