Прес-конференција на заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули

Во медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обрати заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули.

Календар Влада: 
Среда, Септември 11, 2019 - 11:00 to Петок, Септември 13, 2019 - 11:45