Потпишување на договори со 34 основни и средни училишта за грантови во висина од 6 милиони денари доделени од страна на „Фондот за иновации и технолошки развој“

Во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија ќе се одржи свечено потпишување на договорите со 34 основни и средни училишта кои добија грантови од „Фондот за иновации и технолошки развој“ во висина од 6 милиони денари. На свеченото потпишување ќе се обрати претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и директорот на „Фондот за иновации и технолошки развој“, Јован Деспотовски.

Календар Влада: 
Среда, Септември 11, 2019 - 10:00 to Четврток, Септември 12, 2019 - 10:45