Обраќање на Премиерот Заев на Балканскиот претприемачки самит

Во петок (13.09.2019) со почеток во 10:00 часот, во хотелот „Double Tree by Hilton“, ќе се одржи Балкански претприемачки самит. Настанот ќе го отвори со свое обраќање претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Календар Влада: 
Петок, Септември 13, 2019 - 10:00 to 11:00