Обраќање на премиерот Заев на отворањето на Царинскиот терминал на патниот граничен премин Ќафасан

Утре, 16.09.2019 (понеделник) со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на отворањето на Царинскиот терминал на патниот граничен премин Ќафасан.

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 16, 2019 - 13:00 to Вторник, Септември 17, 2019 - 13:45