Посета на претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск

Во вторник (17 септември 2019 година), со почеток од 11:45 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе биде домаќин на посетата на претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск. Во рамки на посетата ќе се одржи и прес-конференција во 12:15 часот во Медија центарот на Владата.

Календар Влада: 
Вторник, Септември 17, 2019 - 11:45 to Среда, Септември 18, 2019 - 12:45