Обраќање на ПВРСМ, Зоран Заев на Регионалниот Б2Б настан во организација на Стопанската комора на Северозападна Македонија

Во х. Холидеј Ин, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на регионалниот Б2Б настан во организација на Стопанска комора на Северозападна Македонија. Предвидено е и министерот за економија, Крешник Бектеши да има свое обраќање.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shtator 18, 2019 - 11:00 to E enjte, Shtator 19, 2019 - 11:45