Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Денеска (среда), 18 септември 2019 година, со почеток во 13:30 часот во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, портпаролот Муамет Хоџа ќе ја одржи редовната прес-конференција на која ќе информира за одлуките од 154-та седница. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Shtator 18, 2019 - 13:30 to 14:30