Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Макрадули во посета на фабриката „Њу дизајн“ и на средба со стопанственици

Во четврток (19 септември 2019 година), со почеток во 10:00 часот, заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули ќе ја посети фабриката „Њу дизајн“ каде ќе оствари средба со стопанственици во врска со реализацијата на средствата утврдени со Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 година.

Календар Влада: 
Thursday, September 19, 2019 - 10:00 to Friday, September 20, 2019 - 10:45