Прес-конференција на директорот на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев

Денеска (петок), 20.9.2019 со почеток во 13:00 часот директорот на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев ќе одржи прес-конференција во медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Friday, September 20, 2019 - 13:00 to 14:00