Министерот Едмонд Адеми на комеморативна церемонија за претседателот Жак Ширак

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми ќе присуствува на комеморативната церемонија по повод смртта на поранешниот претседател на Франција, Жак Ширак, на 30 септември во Париз.

Календар Влада: 
E hënë, Shtator 30, 2019 (All day)