156-та седница на Владата на Република Северна Македонија

Владата на Република Северна Македонија на 02.10.2019 (среда) во 16:00 часот ќе ја одржи својата редовна 156-та седница со повеќе точки од дневен ред од својата Програма за работа и од интерес на граѓаните.

Календар Влада: 
Среда, Октомври 2, 2019 - 16:00 to 17:00