Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, портпаролот Муамет Хоџа ќе ја одржи редовната прес-конференција на која ќе информира за одлуките од 156-та седница.

Календар Влада: 
Thursday, October 3, 2019 - 13:00 to 14:00