Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски ќе учествува во работата на работилница за Национална стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2020 - 2024

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски ќе учествува во работата на работилница за Национална стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2020 – 2024.

Работилницата за Национална стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2020 – 2024, ќе се одржи на 8 октомври, вторник, со почеток во 09:30 часот во хотелот „Холидеј Ин“.

Календар Влада: 
Tuesday, October 8, 2019 - 09:30 to 10:30