Посета на делегација на Република Словенија предводена од премиерот, Марјан Шарец

Во четврток, 10.10.2019, во 15:40 часот, премиерот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе го пречека претседателот на Владата на Република Словенија, Марјан Шарец.

При посетата предвидена е заедничка прес-конференција во медија центарот на Владата со почеток од 16:45 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 10, 2019 - 15:45 to Петок, Октомври 11, 2019 - 16:45