Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Во среда (09.10.2019) со почеток во 13:30 часот во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, премиерот Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.

На прес-конференцијата, покрај премиерот, ќе се обратат и вицепремиерот задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори, Кочо Анѓушев, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини и заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 9, 2019 - 13:30 to 14:30