Обраќање на премиерот Заев на меѓународна конференција „Жени во индустрија: Лидерите ја унапредуваат родовата еднаквост”

На 9.10.2019 (среда) со почеток во 9:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на меѓународната конференција „Жени во индустрија: Лидерите ја унапредуваат родовата еднаквост”, којашто ќе се одржи во хотел „Хилтон“.

 

Календар Влада: 
Wednesday, October 9, 2019 - 09:30 to 11:30