Работна средба на премиерот Зоран Заев со стопанственици во индустриска зона „Новини“ - с.Речица, Кумановско

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во сабота (12.10.2019) со почеток во 12:00 часот во индустриска зона „Новине“- с. Речица, Кумановско ќе има работна средба со стопанственици од Кумановскиот регион.

Календар Влада: 
Saturday, October 12, 2019 - 12:00 to 13:00