Изјава за медиуми на премиерот Заев пред редовната 159-та седница на Владата на РСМ која ќе се одржи во Битола

Владата на Република Северна Македонија својата редовна 159-та седница ќе ја одржи денес, на 14 октомври во Битола, во зградата на Општина Битола.

Непосредно пред почетокот на 159-тата редовна седница на Владата на Република Северна Македонија, е предвидена и изјава на премиерот Зоран Заев, пред зградата на Општина Битола во 17:50 часот.

Отворениот дел од седницата ќе биде во 18:00 - 18:15 часот.

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 14, 2019 - 18:00 to 18:15