Изјава за медиуми од заменик министерот за здравство, Асим Муса

Вторник (15.10.2019) во 11:00 часот, заменик министерот за здравство, Асим Муса ќе даде изјава за медиумите во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, October 15, 2019 - 11:00 to 12:00