Обраќање и прес-конференција на премиерот Заев во 12 часот во Медија центарот во Владата

Во сабота (19.10.2019), со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе се обрати до граѓаните и медиумите и ќе одржи прес-конференција. 

Календар Влада: 
Saturday, October 19, 2019 - 12:00 to Sunday, October 20, 2019 - 12:45