Посета на реновиран кат на Клиниката за гастроентерохепатологија во Клиничкиот центар

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за здравство, Венко Филипче и директорката на клиниката за гастроентерохепатологија, Калина Гривчева Старделова, ќе го посетат третиот, реновиран кат на Клиниката за гастроентерохепатологија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Календар Влада: 
Tuesday, October 29, 2019 - 09:30 to 10:30