Заедничка прес-конференција на ПВРСМ Заев, министерот за здравство Филипче и директорите за ФЗО, Дончев и Рамадани

На 30.10.2019 во 11:30 часот во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, заедничка прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерот за здравство, Венко Филипче и директорите на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев и Орхан Рамадани. 
 

Календар Влада: 
Wednesday, October 30, 2019 - 11:30 to 12:30