Премиерот Заев на увид во отпочнувањето на градежните работи на патот од село Бутел до село Љуботен

Во петок (01.11.2019) во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој и земјоделство, Никола Бабовски, ќе извршат увид во отпочнувањето на градежните работи на патот од село Бутел до село Љуботен, Скопје.

Календар Влада: 
E premte, Nëntor 1, 2019 - 10:00 to E shtunë, Nëntor 2, 2019 - 10:45