Средба на ЗПВРСМ Спасовски и министрите Димковски и Нуредини со претставници на инспекцискиот совет, директорите на инспекторатите и општинските инспектори

Во петок (01.11.2019) во Владата на РСМ, заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, заедно со министерот за земјоделство шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини ќе одржат средба со претставници на инспекцискиот совет, директорите на инспекторатите и општинските инспектори.
 

Календар Влада: 
Friday, November 1, 2019 - 12:45 to 14:00