Обраќање на премиерот Заев и министерот Сугарески на „Првиот македонски конгрес за патишта 2019“

Во х. Дабл Три Хилтон на свеченото отворање на „Првиот македонски конгрес за патишта 2019“, ќе се обрати претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески како и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов. 

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 7, 2019 - 09:00 to Петок, Ноември 8, 2019 - 09:45