Учество на премиерот Заев и министерот Бајрам на промоција на „Граматиката на современиот ромски јазик“

Во Клубот на пратеници, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на промоција на „Граматиката на современиот ромски јазик“, во организација на министерот задолжен за имплементација на Стратегијата за Роми, Музафер Бајрам. 

Календар Влада: 
Thursday, November 7, 2019 - 10:00 to Friday, November 8, 2019 - 10:45