Прес-конференција на министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и националниот координатор за развој на културата и меѓуресорска соработка, Роберт Алаѓозовски

Прес-конференцијата на министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и националниот координатор за развој на културата и меѓуресорска соработка, Роберт Алаѓозовски која што ќе се одржи во Медија центар на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E hënë, Nëntor 11, 2019 - 10:00 to 11:00