Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерката за финансии Нина Ангеловска

Во вторник (12 ноември 2019) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со министерката за финансии, Нина Ангеловска ќе одржат прес-конференција на тема Предлог-законот за извршување на Буџетот за 2020 година.

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 12, 2019 - 10:00 to Среда, Ноември 13, 2019 - 10:45