Премиерот Заев на „Македонија 2025“

Со почеток во 08:45 часот во хотел „Мериот“, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе се обрати на утринската сесија на „Македонија 2025“ Самит 2019.

Ве покануваме со вашиот медиум да го проследите отворањето на самитот.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 13, 2019 - 08:45 to 09:45