Премиерот Заев на одбележувањето на 17-ти ноември - Светски ден за предвремено родени деца

Денес, 17.11.2019 (недела) со почеток во 10:45 часот на ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ ќе се одбележи Светскиот ден на предвремено родени деца каде што ќе присуствуваат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче. 

Календар Влада: 
Недела, Ноември 17, 2019 - 09:15