Премиерот Заев, министерката Нина Ангеловска и министерот Роберт Поповски на промоција на веб-платформа „Отворени финансии“

Во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со министерката Нина Ангеловска и министерот Роберт Поповски ќе ја промовираат новата веб-платформа „Отворени финансии“.

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 20, 2019 - 10:00 to 10:45