Прес-конференција на министерот Горан Сугарески за предлог граѓанскиот буџет 2020

Во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески ќе одржи прес-конференција за предлог граѓанскиот буџет 2020.

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 20, 2019 - 14:30 to 15:30