МЖСПП на Регионална конференција: „Управување со квалитетот на воздухот (AQM) во регионот на Западен Балкан-Прашања, решенија и можности за финансирање“

На иницијатива на Светска банка, во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање ќе се одржи Регионална конференција: „Управување со квалитетот на воздухот (AQM) во регионот на Западен Балкан-Прашања, решенија и можности за финансирање“.
Настанот ќе се одржи во хотел Мериот, со почеток во 9:00 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 21, 2019 - 09:00 to Петок, Ноември 22, 2019 - 10:45