Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски за предлог Буџет 2020

Во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски ќе одржи прес-конференција за предлог Буџетот 2020.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 21, 2019 - 12:30 to 13:30