Покана за прес-конференција на ПВРСМ Зоран Заев, МТСП Мила Царовска, претседателот на ССМ Дарко Димовски и Генералниот Секретар на европската конфедерација на синдикати Лука Висентини

Во четврток (21.11.2019), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, претседателот на ССМ, Дарко Димовски и генералниот секретар на европската конфедерација на синдикати, Лука Висентини ќе имаат заедничка работна средба по што ќе следува прес-конференција.

Средбата ќе започне во 10:30 во свечената сала на 6 кат во ССМ, изјавата за медиумите ќе започне во 11:00 во фоајето на ССМ.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 21, 2019 - 10:30 to 11:30