Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче за предлог Буџет 2020

Во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерот за здравство Венко Филипче ќе одржи прес-конференција за предлог Буџет 2020.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 21, 2019 - 11:00 to Петок, Ноември 22, 2019 - 11:45