Потпишување на Меморандум за соработка и изјава за медиумите на премиерот Зоран Заев и амбасадорката на Швајцарија во РСМ, Сибил Зутер Техада

На 25.11.2019 (понеделник) во медија центарот на Владата со почеток во 10:30 часот, премиерот Зоран Заев ќе потпише Меморандум за соработка со амбасадорката на Швајцарија во нашата земја Сибил Зутер Техада, во име на Швајцарската агенција за развој и соработка за програмата "Поддршка на изборните реформи во Северна Македонија" и потоа ќе дадат заедничка изјава за медиумите. 

Календар Влада: 
Monday, November 25, 2019 - 10:30 to 11:00