Премиерот Заев на 4-от Форум за културна соработка меѓу НР Кина и Земјите на Централна и источна Европа

На 25.11.2019 (понеделник) претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ќе се обрати и ќе присуствува на усвојувањето на заедничката декларација на 4-от Форум за културна соработка меѓу НР Кина и Земјите на Централна и источна Европа.

Премиерот Заев ќе учествува на попладневната сесија од 12:40 на 25 ноември 2019 во Хотел Мериот.
 

Календар Влада: 
Monday, November 25, 2019 - 12:45 to 13:30