Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска за предлог буџет 2020

На 25 ноември 2019 со почеток во 14:00, во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска ќе одржи прес-конференција за предлог буџет 2020. 

 

Календар Влада: 
Monday, November 25, 2019 - 14:00 to 15:00