Премиерот Заев и министерот Филипче на трибина со здравствени работници „Влогот во човечкиот капитал во здравството е влог во здравјето на граѓаните“

Во Сити хол во Скопје, ќе се одржи трибината „Влогот во човечкиот капитал во здравството е влог во здравјето на граѓаните“ на која ќе бидат присутни здравствени работници.  

На трибината ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 26, 2019 - 10:00 to E mërkurë, Nëntor 27, 2019 - 10:45