ПВРСМ Заев ќе се обрати на настан по повод една година успешна работа на „Еуроникел Индустри“ - Кавадарци

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев ќе се обратат на настанот по повод една година успешна работа на „Еуроникел Индустри“ а ќе направат и увид во новата производна линија на фабриката. 

Календар Влада: 
Среда, Ноември 27, 2019 - 12:00 to 13:00