Прес-конференција на министерката за одбрана Радмила Шекеринска за предлог буџет 2020

Во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерката за одбрана Радмила Шекеринска ќе одржи прес-конференција за предлог буџет 2020.

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 27, 2019 - 12:30 to 13:30